InDesign Calendar – Albanian (Albanian)

Përshëndetje.
Template Gregorian Kalendari është në dispozicion në këto formate:
-. Csv,
-. Shtypshëm pdf,
– InDesign editable idml..
– (Format editable MicrosoftWord do të vijë së shpejti).

Ky kalendar është ende një draft. Ne e vlerësojmë sugjerimet tuaja.

Ju mund të bashkëngjitni versionin tuaj të të dhënave të dosjes në komentet më poshtë.
Ju mund të bashkëngjitni edhe një pjesë e template tuaj InDesign kalendarik.

Ju mund të sugjerojnë ndonjë template origjinale InDesign, dhe ne do të automate atë dhe ne do të ndajnë rezultatet këtu. Ne kemi planifikuar një grumbull i ri i paginations për maj të 2, 2014.

Nëse ju shikoni në kalendarët e tjera (italisht template Kalendari) ju mund të shihni është e lehtë për të shtuar etiketat për çdo ditë.

Ju gjithashtu mund të sugjerojnë korrigjim për këtë tekst. Ajo është rezultat i një përkthim automatik.

Best Regards

2017

2016

2015


Creative Commons License
This work by http://pagination.com is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://pagination.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*