Calendars

InDesign kalenteri suomeksi

Hei, ja tervetuloa Paginationiin!
Olemme “paginoineet” gregoriaanisen kalenterin yli 70:lle kielelle, ja jaamme sitä ilmaiseksi Creative Common lisenssin mukaisesti.

Olemme vuonna 2009 perustettu yksityisomisteinen yhtiö. Keskitymme tuoteinformaation hallintaan, datan esittämiseen ja käyttöön eri kanavilla kuten netti, painotuotteet, mobiili… Ja kyllä, todella pidämme InDesignista ja InDesign Server automaatiosta!

Me “paginoimme” ja jaamme näitä kalentereita demoina osaamisestamme. Aluksi projekti oli vain testausta, mutta suurten latausmäärien ja hyödyllisten palautteiden myötä aloimme tehdä näistä kalentereista entistä tarkempia, kuten lisäämällä kansallisia juhlapäiviä ja tapahtumia.

Projekti on yhä kehitysvaiheessa, ja odotammekin piakkoin pääsevämme julkaisemaan uusia layout malleja kalentereihin. InDesign versio vaatii ilmaisen rekisteröinnin lataamista varten. Anna meille vapaasti alautetta, korjaus- tai muokkausehdotuksia – ja tilaa uutiskirjeemme saadaksesi viimeisintä tietoa uudistuksistamme.

Tutustu vapaasti nettisaittimme tarjontaan ja opi käyttökelpoisimmista InDesign’in automatisointitekniikoista. Lataa myös ilmaiseksi InDesign automatisointi tutoriaaleja joiden mukana on täydet tiedostot ja templatet.

[downloadcalendarlink pdf=’Tulostettava Pdf’ csv = ‘CSV’ idml = ‘Muokattavissa InDesign (IDML)’ /]

Create your automated document!

Use one of our free InDesign Templates or upload your own layout. Create documents anytime and from anywhere.