Calendars

InDesign Calendar – Albanian (Albanian)

Përshëndetje.
Template Gregorian Kalendari është në dispozicion në këto formate:

  • Csv,
  • Shtypshëm pdf,
  • InDesign editable idml,
  • (Format editable MicrosoftWord do të vijë së shpejti).

Ky kalendar është ende një draft. Ne e vlerësojmë sugjerimet tuaja.

Ju mund të bashkëngjitni versionin tuaj të të dhënave të dosjes në komentet më poshtë.
Ju mund të bashkëngjitni edhe një pjesë e template tuaj InDesign kalendarik.

Ju mund të sugjerojnë ndonjë template origjinale InDesign, dhe ne do të automate atë dhe ne do të ndajnë rezultatet këtu.

Nëse ju shikoni në kalendarët e tjera (italisht template Kalendari) ju mund të shihni është e lehtë për të shtuar etiketat për çdo ditë.

Ju gjithashtu mund të sugjerojnë korrigjim për këtë tekst. Ajo është rezultat i një përkthim automatik.

Best Regards

2020

2021

2022

2023

2024


Creative Commons License
This work by http://pagination.com is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://pagination.com

Create your automated document!

Use one of our free InDesign Templates or upload your own layout. Create documents anytime and from anywhere.